Öppettider
  • Måndag – Torsdag 09:00-17:00
  • Fredag 09:00-15:00

Företagsleasing

Avbetalning eller företagsleasing? Vi hjälper till med att hitta den mest förmånliga finansieringen för dig eller ditt företag, både för transportbilar och personbilar. Vi har all den kunskap och erfarenhet som behövs för att skräddarsy en lösning som innebär att du slipper problem. Vi tänker långsiktigt och försätter dig inte i situationer som innebär problem nästa gång du byter bil. Vi månar om att våra kunder skall komma tillbaka – en bra finansiering är en grund för bra kundrelationer.

Avbetalning

Vi skräddarsyr din avbetalning – har du bara normal ekonomi så räcker bilen som säkerhet, Du behöver inga borgensmän och du slipper blanda in banken. Kreditbedömningen går snabbt och vi sköter allt i samband med affären. Du kan självklart använda din inbytesbil som kontantinsats, den skall dock vara minst 20% av bilpriset. Lånetiden kan vara från 12 månader till 72 månader, du väljer fast eller rörlig ränta. Du kan lösa lånet i förtid om du vill utan extra kostnader.

Leasing

Vilka är fördelarna med leasing?

När du har ett företag är det nästan alltid mer fördelaktigt att leasa än att hyra. Fördelarna är ekonomiska. Du slipper att binda kapital i ditt fordon. Momsen är helt eller delvis avdragsgill, dessutom är hyran fullt avdragsgill.

  • Stora ekonomiska fördelar
  • Slipp binda kapital i ditt fordon
  • Helt eller delvis avdragsgill
  • Vi skräddarsyr din avbetalning

Vad kostar det?

Din månadshyra beror på fordonets värde, handpenning, hyrestid, ränta m m. Här kan du göra en kalkyl med dina förutsättningar. Det finns inget generellt krav på handpenning, utan vi gör en bedömning i varje enskilt fall. Du väljer själv om du vill ha fast eller rörlig ränta.

Hur lång är leasingtiden?

Leasingtiden är 2-5 år och läggs alltid upp med restvärde. Kontraktet startas alltid den första i följande månad. Fakturan betalas i förskott. Vid det första ordinarie betalningstillfället tillkommer en uppläggningsavgift enligt kontraktsvillkoren. Aviavgiften betalas vid varje inbetalning.

Naturligtvis finns det finansieringsbehov och specialupplägg som inte passar in i ramar och kategorier – kontakta oss med dina behov och idéer så får vi använda vår kreativitet!

Samarbetspartners