Däck

Behöver du nya däck till din bil? Av oss kan du köpa däck av olika slag, alla slags märken och modeller. Vi säljer både sommardäck och vinterdäck. Oavsett om det gäller nya däck till en äldre bil, en ny bil, privat eller firmabil, så kan vi hjälpa dig med detta. De däck du kan köpa av oss är beställningsvara då vi inte har möjlighet att ha alla varianter på lager. Men om du hör av dig till oss så hjälper vi dig till rätt val av däck, beställer dem åt dig och monterar dem även om du önskar det.

Fälgar

När det gäller fälgar så är detta också en beställningsvara. Behöver du hjälp att välja ut nya fälgar till ditt fordon? Hör av dig till oss, vi hjälper dig! Vi har lång erfarenhet av däck och fälg och vet vad man ska tänka på när man ska köpa nya fälgar. Det är en djungel av fälgar där ute, vi guidar dig till val och hjälper dig med beställning och montering om du önskar det.

Kompletta hjul

Är det så att du behöver kompletta hjul till din bil? Både däck och fälg? Vi fixar även detta åt dig. Vi har inget lager av kompletta hjul, men hjälper dig gärna med råd till vad du bör tänka på vid val av nya, kompletta hjul samt beställning och montering. Låter detta som något du vill ha hjälp med? Kontakta oss för offert och beställning av däck, fälgar och kompletta hjul.

Kontakta oss

Sven Eklund Bil AB

Telefon

08-25 00 17


Adress

Drottningholmsvägen 181
167 53 BrommaÖppettider

Mån-Tors 9:00-17:00
Fredag 9:00-15:00

God kreditvärdighet

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Samarbetspartners Vi jobbar bara med dom bästa för din skull

 • Carfax

  För din trygghet ger vi dig gratis Carfax-rapporter på alla fordon vi säljer.
 • Stockholms Bilhandlare

  Föreningen där vi ger kunden Erfarenhet, Trygghet, Flexibilitet, Kunskap och Snabba leveranser. Läs Mer
 • Santander Consumer Bank

  Via Santander erbjuder vi förmånlig finansiering av din nya bil. Läs Mer
 • Trygg-Hansa

  Extrautrustad bilförsäkring via Trygg Hansa när du köper bil via oss.
 • Auto Concept

  Via Auto Concept erbjuder vi garantilösningar för ditt fordon.
 • God kreditvärdighet

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid Läs Mer
 • 1